Entra o Registra't
Cistella: La cistella
està buida

Abans de finalitzar la compra, afegeix el producte que vulguis al quadre de text de comentaris
Com demano un producte que no trobo al web?

Preus

El preu total de la compra online és aproximat. És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament degut al tall dels productes a pes o del pes d’alguns productes que es venen per unitats. Per exemple, en cas que vostè demani un pollastre sencer, tot i ser per unitats, el seu pes pot variar.

Mètode de pagament

Un cop acabat el seu procés de compra online, vostè tindrà la seva cistella amb tots els seus productes escollits. A partir d’aquí, trobarà un preu aproximat del cost de la seva compra. En aquest moment, no pagarà res. El vostre tiquet de compra serà enviat a Cal Vivet i es realitzarà el seu paquet. Un cop acabat, se li enviarà un missatge per telèfon mòbil en el qual se li avisarà que el paquet està realitzat i per tant, podrà procedir al seu pagament amb el preu total exacte de la compra.

Les opcions de pagament son amb targeta de crèdit.

La comanda online s’enviarà al client un cop estigui correctament abonada.

Enviament a domicili

L’enviament a domicili estarà disponible a tots els municipis de Catalunya.

Tot i així, el seu preu variarà depenen del import de la comanda online i de la seva situació geogràfica, en excepció de la població de Sentmenat (08181).

La comanda

Per a dur a terme la seva comanda, primer de tot haurà de fer el seu registre online, en el qual se li demanaran diverses dades personals. Aquest registre online li serà de gran utilitat ja que podrà accedir-hi per a futures compres online.

En realitzar la seva comanda haurà d'indicar com vol els productes a l’espai dels comentaris. Per exemple:

  • Si vostè ha comprat 6 hamburgueses de pollastre: En safates de dos per congelar.
  • Si vostè ha comprat 1 pollastre farcit: Farcit amb prunes i pinyons, sense ou.

Pot utilitzar el camp "Com ho vol?" per especificar si vol el producte en safata, en paper, o, en el cas dels embotits i formatges, envasat al buit.

També s’haurà de deixar indicat si la recollirà a botiga o si vol el servei a domicili.

El seu paquet serà entregat durant les tardes de dimarts a divendres (entre 16:00h i 21:00h aproximadament). Vostè haurà d’indicar la franja horària aproximada en la qual voldrà rebre la comanda al seu domicili. Un cop l’encàrrec estigui realitzat, aquest serà entregat en un màxim de 24-48h. En cas de no trobar al client al seu domicili, es trucarà en el telèfon mòbil introduït durant el registre online.

Per a qualsevol incidència o devolució, enviï un correu a comandesonline@calvivet.cat

Dades personals

Si vol rectificar alguna dada personal del seu registre d'usuari, si us plau escrigui'ns a comandesonline@calvivet.cat indicant-nos el canvi que vol reflectir.