taulell-botiga-antiga-cal vivetLa primera botiga de la nostra família data de finals del segle passat, aproximadament de l’any 1865. Era una botiga on es venia de tot, no tan sols carn de xai i vedella, sinó d’altres productes com peix, pintura i fins i tot carbur… Amb els anys hem anat agafant fama per la carn de xai, dels nostres propis ramats i també per la qualitat de la nostra vedella (sempre femelles).

Fa uns anys, amb ganes d’oferir més productes als nostres clients, varem començar a fer l’elaboració de productes del porc. Any rere any hem anat augmentant la varietat, mitjançant cursets i a través de llibres.Hem aconseguit personalitzar tots els nostres productes vetllant perquè tinguessin la major FAÇANA BOTIGA REC 26 Cal Vivet Sentmenatqualitat possible, fent les nostres pròpies fórmules amb les millors espècies i ingredients per millorar el resultat final, que són els embotits, sempre comptant amb la selecció de la millor carn de porc.Fachada 1ª Botiga any 1900 aprox.

Per tot això ens va ser atorgat el diploma d’Empresa Artesana i també el de Mestre Xarcuter. Actualment fem més de 200 productes entre crus, cuits i curats. Els curats els tenim en assecadors on cuidem al màxim la temperatura i la humitat per tant de donar un bon buquet al fuets, llonganisses, sobrassades…

Ara que estem al segle XXI, volem seguir amb la tradició de la nostra família de cuidar la Qualitat artesana i donar els millors productes i servei als nostres clients.