EXEMPLE 1 tipus llistat
PRIMERS PLATS
CALDO (galets i mandonguilles)5,50 €/ració
CANAPÉS I TARTALETES VARIADES35 €/kg.
Canapés i tartaletes de: Salmó, Tonyina, Paté, Formatge, Espàrrecs i Bolets Read More
CANELONS CASOLANS 100 % Bolets – Cuinats2,00 €/unitat
CANELONS CASOLANS D’ESPINACS – cuinats2,00 €/unitat
Canelons fets amb espinacs, panses, pinyons i beixamel. Us els servim calents i gratinats. Read More
CANELONS CASOLANS DE CARN – cuinats2,00 €/unitat
CANELONS CASOLANS DE CARN I CEPS – cuinats2,00 €/unitat
CROQUETES DE L’AVIA CUITES1 €/unitat
Croquetes de Pollastre, Pernil, Espinacs, Bacallà, Rostit i Ceps Read More
FIDEUÀ (mínim 5 persones)8 €/ració
Fideuà feta amb fideu del nº2, brou de peix, sofregit i trosets de sepia Read More
MACARRONS CASOLANS (mínim 5 persones)5,50 €/ració
SAFATES D’EMBOTITS32 €/kg.
Amplia seleccio d'embotits Read More
SAFATES DE FORMATGES35 €/kg.
SEGONS PLATS
ALBERGINIES FARCIDES7,00 €/ració
BACALLÀ A LA MUSELINA D’ALLS9,00 €/ració
Bacallà fet amb una samfaina casolana de tomaquet, pebrots, alberginia, carvassó, especies... Read More
CUA DE RAP A L’AMETLLA13,00 €/ració
Cua de Rap amb patata panadera, mantega i una picadeta d'ametlles. Read More
CUIXA D’ANEC A LA TARONJA12,00 €/ració
Una cuixa d'anec amb taronja Read More
CUIXA DE “PAVA” ROSTIDA8,00 €/ració
CUIXA DE LETXAL AL FORN12,00 €/ració
CUIXA SENCERA DE POLLASTRE FARCIDA9,50 €/ració
Espatlla de Cabrit al forn24,00 € unitat
Espatlla de Cabrit cuinada al forn i amb guarnició Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 11 a 14 persones)90 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 15 a 20 persones)100 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 8 a 10 persones)80 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA XAI-“LECHAL”14 €/persona
GALTA DE PORC FARCIDA9,50 €/ració
GARRÍ AL FORN140 €/unitat
Garri fet al forn a cocció lenta amb un toc final ben rostidet Read More
GARRÓ DE PORC ROSTIT 1/26,00 €/ració
Mig garro de porc amb patates, prunes i xampinyons Read More
GARRÓ DE PORC ROSTIT sencer8,00 €/ració
LLAMINERA FARCIDA (minim 5 persones)8,50 €/ració
MANDONGUILLES AMB SÈPIA9,50 €/ració
MELÒS DE VEDELLA AL VI10,50 €/ració
OSSOBUCO DE PORC AMB SALSA DE CEPS8,00 €/ració
PAELLA DE L’AVI QUIM13,00 €/persona
Paella de carn i marisc.
porta: costella de porc duroc, sepia, gambes, musclos. Read More
POLLASTRE AMB GAMBES (mar i montanya)10,00 €/ració
POLLASTRE FARCIT DESOSAT80,00 €/unitat
POLLASTRE ROSTIT A LA CATALANA8,00 €/ració
Una cuixa sensera de pollastres rostit Read More
RELLOM AMB SALSA DE CEPS8,50 €/ració
RODÓ DE VEDELLA AMB PATATES I VERDURETES9,50 €/ració
VEDELLA AMB ROVELLONS9,50 €/ració
EXEMPLE 2 tipus seleccionant el que vols
PRIMERS PLATS
primers plats
CALDO (galets i mandonguilles)5,50 €/ració
CANAPÉS I TARTALETES VARIADES35 €/kg.
Canapés i tartaletes de: Salmó, Tonyina, Paté, Formatge, Espàrrecs i Bolets Read More
CANELONS CASOLANS 100 % Bolets – Cuinats2,00 €/unitat
CANELONS CASOLANS D’ESPINACS – cuinats2,00 €/unitat
Canelons fets amb espinacs, panses, pinyons i beixamel. Us els servim calents i gratinats. Read More
CANELONS CASOLANS DE CARN – cuinats2,00 €/unitat
CANELONS CASOLANS DE CARN I CEPS – cuinats2,00 €/unitat
CROQUETES DE L’AVIA CUITES1 €/unitat
Croquetes de Pollastre, Pernil, Espinacs, Bacallà, Rostit i Ceps Read More
FIDEUÀ (mínim 5 persones)8 €/ració
Fideuà feta amb fideu del nº2, brou de peix, sofregit i trosets de sepia Read More
MACARRONS CASOLANS (mínim 5 persones)5,50 €/ració
SAFATES DE FORMATGES35 €/kg.
SEGONS PLATS
segons plats
ALBERGINIES FARCIDES7,00 €/ració
BACALLÀ A LA MUSELINA D’ALLS9,00 €/ració
Bacallà fet amb una samfaina casolana de tomaquet, pebrots, alberginia, carvassó, especies... Read More
CUA DE RAP A L’AMETLLA13,00 €/ració
Cua de Rap amb patata panadera, mantega i una picadeta d'ametlles. Read More
CUIXA D’ANEC A LA TARONJA12,00 €/ració
Una cuixa d'anec amb taronja Read More
CUIXA DE “PAVA” ROSTIDA8,00 €/ració
CUIXA DE LETXAL AL FORN12,00 €/ració
CUIXA SENCERA DE POLLASTRE FARCIDA9,50 €/ració
Espatlla de Cabrit al forn24,00 € unitat
Espatlla de Cabrit cuinada al forn i amb guarnició Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 11 a 14 persones)90 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 15 a 20 persones)100 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 8 a 10 persones)80 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA XAI-“LECHAL”14 €/persona
GALTA DE PORC FARCIDA9,50 €/ració
GARRÍ AL FORN140 €/unitat
Garri fet al forn a cocció lenta amb un toc final ben rostidet Read More
GARRÓ DE PORC ROSTIT 1/26,00 €/ració
Mig garro de porc amb patates, prunes i xampinyons Read More
GARRÓ DE PORC ROSTIT sencer8,00 €/ració
LLAMINERA FARCIDA (minim 5 persones)8,50 €/ració
MANDONGUILLES AMB SÈPIA9,50 €/ració
MELÒS DE VEDELLA AL VI10,50 €/ració
OSSOBUCO DE PORC AMB SALSA DE CEPS8,00 €/ració
PAELLA DE L’AVI QUIM13,00 €/persona
Paella de carn i marisc.
porta: costella de porc duroc, sepia, gambes, musclos. Read More
POLLASTRE AMB GAMBES (mar i montanya)10,00 €/ració
POLLASTRE FARCIT DESOSAT80,00 €/unitat
POLLASTRE ROSTIT A LA CATALANA8,00 €/ració
Una cuixa sensera de pollastres rostit Read More