PRIMERS PLATS
CALDO (galets i mandonguilles)5,00 €/ració
CANAPÉS I TARTALETES VARIADES33 €/kg.
Canapés i tartaletes de: Salmó, Tonyina, Paté, Formatge, Espàrrecs i Bolets Read More
CANELONS CASOLANS 100 % Bolets – Cuinats1,80 €/unitat
CANELONS CASOLANS D’ESPINACS – cuinats1,50 €/unitat
Canelons fets amb espinacs, panses, pinyons i beixamel. Us els servim calents i gratinats. Read More
CANELONS CASOLANS DE CARN – cuinats1,50 €/unitat
CANELONS CASOLANS DE CARN I CEPS – cuinats1,80 €/unitat
CROQUETES DE L’AVIA CUITES1 €/unitat
Croquetes de Pollastre, Pernil, Espinacs, Bacallà, Rostit i Ceps Read More
FIDEUÀ (mínim 6 persones)7 €/ració
Fideuà feta amb fideu del nº2, brou de peix, sofregit i trosets de sepia Read More
MACARRONS CASOLANS (mínim 5 persones)5 €/ració
SAFATES D’EMBOTITS28 €/kg.
Amplia seleccio d'embotits Read More
SAFATES DE FORMATGES30 €/kg.
SEGONS PLATS
ALBERGINIES FARCIDES6,00 €/ració
BACALLÀ AMB SAMFAINA7,50 €/ració
Bacallà fet amb una samfaina casolana de tomaquet, pebrots, alberginia, carvassó, especies... Read More
COSTELLA DE PORC AMB VERDURETES7,00 €/ració
Troç de costella de porc amb verdures Read More
CUA DE RAP A L’AMETLLA12,00 €/ració
Cua de Rap amb patata panadera, mantega i una picadeta d'ametlles. Read More
CUIXA D’ANEC A LA TARONJA8,50 €/ració
Una cuixa d'anec amb taronja Read More
CUIXA D’ANEC AMB COMPOTA DE POMA8,50 €/ració
CUIXA DE “PAVA” ROSTIDA7,50 €/ració
CUIXA DE LETXAL AL FORN9,50 €/ració
CUIXA SENCERA DE POLLASTRE AL FORN7,50 €/ració
CUIXA SENCERA DE POLLASTRE FARCIDA8,50 €/ració
Espatlla de Cabrit al forn21,00 € unitat
Espatlla de Cabrit cuinada al forn i amb guarnició Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 11 a 14 persones)80 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 15 a 20 persones)90 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA DE PORC ROSTIDA (de 8 a 10 persones)70 €/peça
Espatlla de porc duroc cuinada amb cocció nocturna a baixa temperatura i guarnició de patates baby, xampinyons i prunes. Read More
ESPATLLA XAI-“LECHAL”11 €/persona
GALTA DE PORC FARCIDA8,00 €/ració
GARRÍ AL FORN120 €/unitat
Garri fet al forn a cocció lenta amb un toc final ben rostidet Read More
GARRÓ DE PORC ROSTIT 1/25,00 €/ració
Mig garro de porc amb patates, prunes i xampinyons Read More
GARRÓ DE PORC ROSTIT sencer7,50 €/ració
LLAMINERA FARCIDA (minim 5 persones)7,50 €/ració
MANDONGUILLES AMB SÈPIA8,50 €/ració
OSSOBUCO DE PORC AMB SALSA DE CEPS7,50 €/ració
PAVO FARCIT AMB OS75 €/unitat
POLLASTRE AMB GAMBES (mar i montanya)9,50 €/ració
POLLASTRE FARCIT AMB OS70,00 €/unitat
POLLASTRE FARCIT DESOSAT75,00 €/unitat
POLLASTRE ROSTIT DE L’AVIA7,00 €/ració
Una cuixa sensera de pollastres rostit Read More